Les inversions al Pas de la Casa entre els projectes del nou equip comunal a Encamp

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L´expectació era màxima al consell de comú d´Encamp pel jurament dels cònsols, Jordi Torres i Esther París. La dinamització de la parròquia, les inversions al Pas de la Casa i seguir la línia continuista del darrer mandat són les novetats principals d'aquest equip, que tindrà quatre consellers a l'oposició.
El d'Encamp ha estat el darrer dels comuns a fer la sessió de jurament de l'equip sortit de les eleccions comunals. Una sessió que s'ha fet a les set de la tarda i que ha comptat amb una àmplia representació de Demòcrates per Andorra. UP+DA, que tornarà a ser al capdavant del comú els propers 4 anys, vol continuar el pla de dinamització de la parròquia, tot mantenint una contenció econòmica que els darrers 4 anys ha permès rebaixar el deute.
També s´ha mostrat disposat a oferir diàleg a l´oposició: "Entenem que durant aquest mandat ja ho hem estat fent, la nostra voluntat és la de comptar amb ells per tirar endavant els projectes i des del primer moment els oferirem aquest diàleg." ha assegurat Torres.

Les urnes van decidir que hi hagués tres forces representades, amb dos consellers de Liberals+Independents, Jordi Troguet i Maribel Lafoz, i dos més de PS+Independents, Joan Sans i Pere Marsenyach, que han promès una oposició constructiva.

El conseller Liberal d'Encamp, Jordi Troguet s'ha compromés a fer una oposició constructiva: " Col·laborarem amb el que faci falta sempre hi quan es faci el que creiem convenient per a la parròquia."

Per la seva banda, el conseller del PS a Encamp, Joan Sans ha assegurat que aportaran propostes: "el conjunt és el que ha de fer tirar endavant la parròquia i nosaltres hi contribuirem"

Per últim, un dels grans eixos d´aquest mandat serà la realització d´una inversió important al Pas de la Casa.

Informa: J. A. Sarmiento Imatge: Meri Bellosta
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.