Les jornades "Lo Mandongo" volen reivindicar la capitalitat gastronòmica de la Massana
Aquest navegador no admet l'element de vídeo.
Diumenge arranquen les novenes jornades "Lo Mandongo" a la Massana. Una vintena de restaurants tornen a participar en aquest cicle de cuina d'hivern, que té el porc com a protagonista de tots els plats.
Fins a 22 restauradors de la parròquia massanenca prenen part en les noves jornades de "Lo Mandongo". Cinc dels quals ho fan per primera vegada: tres són restaurants i els altres dos són hotels que també ofereixen cuina.
El conseller de Turisme, Comerç i Dinamització, Sergi Balielles, ha indicat que en aquesta edició es volen superar els menús que es van vendre l´any passat, quan es va arribar als 1.200. Per fer-ho, s´han allargat, com ja va passar la darrera edició, les dates per poder-ne gaudir.
Aquestes jornades s´inclouen dins de "la Massana Fogons", un conjunt de cicles que es fan a la parròquia per donar més rellevància a l´oferta gastronòmica dels seus retauradors. De fet, els participants, com el xef del restaurant Émo, Pablo Urcelay, asseguren que aquest tipus de dinamització els funciona força bé, i que cal reivindicar la importància de la cuina a la Massana. Urcelay considera que la Massana "té la capitalitat gastronòmica d'Andorra".
Els preus dels menús de Lo Mandongo van dels 15 als 29 euros, i estaran disponibles des d'aquest mateix diumenge i fins al 29 de febrer.
Informa/imatge: Judit Pedrós