Les noves escoles de Canillo seran operatives el curs vinent

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El nou centre escolar de Canillo integrarà les escoles francesa i andorrana, amb una capacitat per a més de 400 alumnes. Avui, aprofitant la visita del Govern a la parròquia, s´han visitat les obres.

Les obres de les noves escoles de la parròquia de Canillo van a bon ritme i permetran que ja es pugui iniciar el curs 2016-2017 a les instal·lacions. Els treballs han durat prop de vint mesos, un termini quatre mesos inferior al previsit, segons el ministre d'Ordenament Territorial, Jordi Torres.

Aquest nou centre posarà fi a les aules prefabricades, augmentarà el confort dels alumnes, que també seran més, ja que el centre doblarà la capacitat actual de l´escola. Torres ha inidicat que actualment hi ha 250 alumnes i la capacitat del nou cnetre arribarà fins els 450. El ministre ha manifestat que amb aquesta fase s'acaba definitivament amb el sistema de mòduls prefabricats per les escoles a tot el país.

El pressupost per poder desenvolupar aquest projecte ha estat de 4,9 milions d´euros.

Informa: Ana Alamán Imatge: Cristina Jubete Locució: Rubén Carcellé

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.