Les obres dels tallers d'art de la Massana ja es poden veure, amb un retard de 5 anys, a l'Art del Roc

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Cinc anys després de la darrera edició dels tallers d'art de la Massana, les obres han arribat a la sala d'exposicions del Govern, l'Art del Roc, situada a l'antic CIAM. S'hi poden veure les obres de quatre artistes: Meritxell Papió, Neus Mola, Rafael Contreras i Joana Baygual.

Tot i no ser l´escenari previst, la nova sala d´exposicions Art del Roc ha satisfet als artistes, després de tant de temps d´espera. La majoria d'obres feia anys que s´havien creat i ara s´han exposat per mostrar la visió dels quatre artistes, amb un component molt impactant en alguns casos.

"És veritat que hem trigat moltíssim", ha reconegut la ministra de Cultura, Joventut i Esports, Olga Gelabert, qui ha matisat que el motiu ha sigut la reorganització dels tallers d'art de la Massana i el trasllat de la sala d'exposicions de Govern.

La sala d´exposicions Art al Roc ha estat l´escenari dels darrers ocupants dels Tallers d´art del Govern a la Massana. Neus Mola, Joana Baygual, Meritxell Papió i Rafael Contreras han estat els protagonistes de l´edició d´enguany, amb una combinació d´obres que barreja el rebuig i la crítica, a més, d´incentivar la reflexió.

Sòn obres que mostren el contrast entre el primer món i el tercer món o crítiques al consum ràpid de menjar preparat, per exemple. La curiositat és que els artistes es coneixien, però no s'havien explicat les obres en què treballaven i sorprenentment tenen un cert punt de relació entre elles.

L´exposició s´allargarà fins a l´11 de setembre. D´altra banda, entre els seleccionats als Tallers de la Massana hi haurà el representant a la Biennal de Venècia del 2017, una de les fires d´art contemporani més importants del món.

Informa: Joel Romero Imatges: Meri Bellosta Locució: Marc Guadilla

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.