Les obres d'embelliment de l'avinguda Tarragona, a punt per la Puríssima

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Les obres d´embellliment de l´avinguda Tarragona començaran demà dilluns amb l´objectiu d´estar a punt abans del pont de la Puríssima. El projecte pretén pacificar la circulació i dotar aquest espai d´un caràcter més urbà.

Els treballs es faran durant el dia i no es preveuen talls de trànsit. Únicament restriccions puntuals per l´entrada i sortida de camions. I és que l´obra es realitzarà al mig de la carretera, per tant, es continuaran mantenint els dos carrils de pujada i els dos de baixada.

Des del comú asseguren que les incidències dels treballs d´embelliment de l´avinguda Tarragona seran mínims i que es vetllarà perquè hi hagi les mínimes molèsties possibles.

El projecte inicial que va presentar el comú s´ha adaptat a les peticions de l´associació de transportistes que reivindicaven uns carrils més amples.

El cost de les obres és de 80.000 euros i afecta un tram d´uns 300 metres entre la rotonda Josep Escalé i el carrer de la Vinya. Aquest primer tram es realitza abans de l´enquitranament de la via planificada pel Govern i que incorpora un carril bici.

Informa: Ariadna Comas Imatges: Sergi Linares

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.