Les xarxes socials inspiren la guia-record turística 'Instands' de Pere Moles

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Un record en format guia. Aquesta és la nova proposta que Pere Moles i l'editorial Anem treuen al mercat. El llibret 'Instands' recull 155 fotografies del que es pot veure i viure al país. Una obra en paper dirigida als turistes amb imatges que molts d´ells podrien penjar a les xarxes socials.

155 fotografies fetes amb el telèfon mòbil comprimides en 120 pàgines. Aquesta és l´aposta que l´editorial Anem i el dissenyador Pere Moles treuen al mercat per cobrir el que consideren un buit en l'oferta del país. Es tracta d''Instands'. Una mena de guia-record en paper amb un format similar a les fotografies "que normalment fem i pengem a Instagram o a d'altres xarxes socials", explica el dissenyador gràfic i autor d''Instands', Pere Moles.

El destinatari és el turista però també l'empresari, l'hoteler o el ciutadà del país que vol fer un detall. Moles afegeix que "el nostre competidor no és un llibre, sinó un iman de nevera", en referència als records típics que s'hi poden trobar.

Josep Dallerès, de l'Editorial Anem, destaca que el llibret recull imatges d'hivern i d´estiu, de muntanya i de ciutat, d´art arquitectònic i culinari. Imatges que no surten en els llibres pero sí a les xarxes, com una matrícula de cotxe o un plat de xicoies. "Andorra és tot això i s'ha intentat plantejar el que algú que viu o ve a Andorra veu i viu", conclou.

El llibre s´acompanya d'una petita guia amb informació útil com ara el nombre d'habitants, la superfície, la temperatura mitjana o la distribució territorial. Afegeix un codi QR per poder-se connectar a la pàgina d´Andorra Turisme. La tirada és important. S´han fet 40.000 exemplars que es vendran al preu de 5 euros.

Informa: Ana Alamán Imatge: Sara Periago

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.