L'esbart dansaire d'Andorra la Vella, a Istambul

L'esbart dansaire d'Andorra la Vella ha portat el ball a l'Exposició de les Cultures d'Istambul-Gyeonju. Concretament han actuat en alguns dels llocs més emblemàtics de la capital turca, com Santa Sofia, Fatih Belediyesi o a l'escenari de Beyazit, situat al davant del gran basar.

Les actuacions de l'esbart han estat molt ben rebudes per part del públic turc, que també els ha vist ballar a l'escenari de la mesquita de Sultanahmet. Com a recompensa, l'organització del festival els ha portat a fer una visita cultural pels monuments i a un creuer pel Bòsfor.

 
El cos de dansa hi ha participat amb 20 ciutats més de 20 estats diferents, entre els quals hi havia Skope (Macedònia), Shanghai (Xina), Sant Petersburg (Rússia), Sarajevo (Bòsnia i Hercegovina), Odessa (Ucraïna), Almaty (Kazakhstan), Djibouti (República de Djibouti), Cambodja (Cambodja) o Gyeongbuk (República de Corea).
 
Informa: Rubén Carcellé / Xavi Palma
Imatges: Esbart dansaire d'Andorra la Vella
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.