L'escudella de la Massana supera les 1.500 racions previstes
Aquest navegador no admet l'element de vídeo.
També la Massana ha portat, per tercer any consecutiu, una escudella a càrrec de cuiners professionals. L'ajuda dels ciutadans voluntaris ha permès que, un cop més, la plaça de les Fontetes es transformi en l'escenari d'un acte multitudinari.
Una plaça plena de gom a gom, amb les escudelles fumejant al fons. Era la una del migdia quan tothom ja s'havia preparat les carmanyoles o els plats d'aquesta edició de l'escudellada popular. Per amenitzar l'espera mentre les olles acabaven de bullir, l'esbart de les Valls del Nord ha ballat algunes danses, primer amb els ballarins del cos i posteriorment amb la incorporació dels ciutadans i alguns polítics. També els castellers d'Andorra han fet acte de presència en l'esdeveniment.
La subhasta de les viandes dels encants de Sant Antoni és també un clàssic i són moltes les persones que han tingut la satisfacció de convertir-se en els millors postors. Per primera vegada, l'ha conduït una dona, Júlia Troguet. Els beneficis es destinaran a Càritas.
Finalment, ha arribat l'hora de començar a repartir les racions d'un plat cuinat per professionals. L'èxit assegurat de les dues edicions passades ha fet que s'augmentés el nombre de plats, fins a mil cinc-cents, a banda d'una trentena de racions per a celíacs.
Informa / Imatges: Rubén Carcellé