L'esmena a la totalitat a la creació de l'agència antidopatge dels liberals, no prospera

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L´esmena a la totalitat presentada pels liberals contra la llei de creació de l´agència antidopatge ha estat rebutjada per la resta de grups. Els liberals afirmen que aquest text legal pot provocar un buit jurídic. Des del Govern es nega que això pugui passar.

Els liberals han defensat l'esmena a la totalitat contra la llei de creació de l'agència antidopatge assegurant que, tal com està redactada no hi ajudarà. També creuen que el text legal és vàlid, però abans és imprescindible que es redactin altres lleis per complementar-lo, si no podria haver-hi un buit jurídic: "Que aquest text el podríem aprovar sempre hi quan abans es fessin les modificacions legislatives pertinents perquè no ens deixi amb un vuit jurídic completament perillós pel nostre país. Per tant el que ens porta a presentar aquesta esmena de la totalitat és advertit-los del del ridicul monumental que podríem arribar a fer", ha alertat el conseller general de Liberals, Ferran Costa.

Pel Govern, aquesta esmena a la totalitat pot entorpir l'atorgament a Andorra de competicions esportives internacionals: "Entorpir pel seu retard legislatiu l'atorgament de competicions esportives que podríem rebre de cara al futur. Des del meu punt de vista rebutjar el projecte de llei té dos significats, el primer seria rebutjar el codi mundial d'antidopatge, fet irresponsable i el segon vetar i entorpir l'acció de govern presentant una esmena a la totalitat sense cap fonament", ha lamentat la ministra d'esports, Olga Gelabert.

Ara, la llei es treballarà en comissió i es debatran les esmenes presentades pels grups parlamentaris.


Informa: Pere Moliné Imatge: Jordi Domingo

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.