L'esperat remake "Mad Max. Furia en la carretera" arriba als cinemes

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Després de l´estrena a Canes arriba a les sales de cinema el 'remake' més esperat pels amants del gènere apocalíptic: "Mad Max, fúria en la carretera". És el quart lliurament de les aventures creades a final dels 70 per George Miller. Compta amb Tom Hardy com a Max i Charlize Theron en el paper d´Imperator.
Han hagut de passar més de 30 anys per veure al cinema el quart lliurament de Mad Max. La pel·lícula es va acabar uns dies abans de l´estrena a Canes, on ja s´havia convertit en la gran expectació, amb Charlize Theron com a Imperator i Tom Hardy com a Max Rockatansky .Els dos s´uniran per alliberar el grup de les cinc esposes, que es troben en poder del dolent Joe intepretat per Hugh Keays-Byrne"Mad Max, furia en la carretera" és una persecució de dues hores pel desert amb un ritme trepidant, on s´han minimitzat els efectes especials i la imatge digital per mantenir-la fidel a l´original. En aquesta episodi, a més, Miller trenca els esquemes de Hollywood parlant d´una dona forta i fa reflexionar l´espectador amb temes tan importants com la manca de recursos com l´aigua o el combustible fòssil.Informa: Rosa Alberch
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.