L'esperit del mercat de la Boqueria arriba a les pistes d'esquí

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Els sabors i productes del mercat barceloní de la Boqueria s'han traslladat durant unes hores a Soldeu, en una nova proposta de l'Snow Club Gourmet. Una iniciativa que vol apropar la cuina d'alta gamma a les pistes d'esquí.

La Cabana de Soldeu s'ha impregnat per unes hores de l'esperit i els sabors del mercat de la Boqueria de Barcelona. La jornada de l'Snow Club Gourmet de Grandvalira ha aplegat una seixantena de persones que han desgustat diferents plats i tapes cuinades al moment. En un nou esdeveniment emmarcat en la segona temporada d'aquesta proposta.

Pop gallec, unes anxoves del Cantàbric, embotits, uns cigrons amb botifarró o diferents tipologies de xocolata. Aquestes són només algunes de les propostes que han format part de la iniciativa, que també ha estat acompanyada de vins i caves.
I és que alguns dels referents gastronòmics de la Boqueria han estat presents en la jornada.

Un dels objectius de la jornada, a banda d'oferir una proposta gastronòmica de qualitat, és garantir una proposta culinària de primer ordre a les pistes d'esquí. Tota una experiència culinària que també ha combinat fruites, verdures i fins i tot, diferents tipus de pa fets a mà.

Informa: Joel Romero
Imatges: Enric Fernández

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.