L'estudi de l'OMS sobre el consum d'alcohol, el més vist al web

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Com cada divendres, ara toca repassar les notícies més vistes al portal d'Andorra difusió la darrera setmana. Set dies en què destaca una notícia que es va emetre dilluns de Carnestoltes.
Un estudi de l'Organització Mundial de la Salut que reflectia que la beguda alcohòlica que més es consumeix a Andorra és el vi, seguida de la cervesa, ha estat la notícia més seguida a la xarxa. L'estudi situava el Principat en el setè lloc pel que fa al consum d'alcohol per càpita. Dos accidents de trànsit, un a la Pleta del Tarter i l'altre al camí de Segudet, són la segona informació en el nostre rànquing. El sinistre a Segudet va implicar, a més, la detenció per alcoholèmia de la conductora que, afortunadament, només va patir lesions lleus.Finalment trobem les presumptes contractacions il·legals i disputes entre empleats i gerents del basar xinès d'Andorra la Vella. Un establiment que suma tres sancions per tenir tres treballadors clandestins, segons els serveis d'Immigració i d'Inspecció de Treball.Informa: Jordi Cama
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.