L'executiu licita les obres de millora de la carretera del coll d'Ordino

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El consell de ministres ha aprovat la licitació de les obres de millora de la carretera del coll d'Ordino. Els treballs, dividits en dos trams, se centraran en reparacions a la calçada i als murs per millorar-ne la seguretat.

El Govern ha aprovat la licitació de les actuacions de millora en dos trams de la carretera secundària 340 del coll d'Ordino. Les obres se centraran en la reparació de l'extrem de la calçada i en la millora de la seguretat amb la instal·lació d'elements de barrera mixta de fusta i metall, tot refent els actuals murs de maçoneria que estan malmesos. Es tracta de dues actuacions en 215 metres de la carretera.

Els treballs projectats donen continuïtat a un estudi anterior del pla d'actuacions en aquesta via. En aquest projecte es defineixen diverses millores quant al drenatge, sosteniment, contenció de vehicles, talussos, despreniment de blocs rocosos i perill d'allaus.

Des de fa tres anys, el COEX treballa per fer el coll d'Ordino més segur. L'any 2011 el comú d'Ordino va aprovar el tancament de la via els mesos d'hivern, atès el perill que suposava transitar-hi en l'època de nevades. Es calcula que pel 2019 podria estar en condicions de ser accessible tot l'any, si el comú ordinenc, com a titular de la carretera, ho aprova.

Informa: Marc Guadilla

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.