L'home trobat sense vida a Arinsal era un turista espanyol

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L'home trobat sense vida al riu d'Arinsal era un turista català de 41 anys. Així ho ha determinat la investigació de la policia, encara pendent de determinar les causes de la mort.

Tots els indicis apuntaven, des d'un primer moment, que el cadàver trobat al riu d'Arinsal seria el d’un turista que s’allotjava en un hotel proper a la zona. S’ha acabat de corroborar aquest divendres al migdia, una cop verificada tota la informació. Es tracta d'un turista català de 41 anys.

L'autòpsia, amb la comparació de les empremtes dactilars, ha permès als investigadors confirmar la identitat del difunt, amb la col·laboració d'Interpol Madrid i de la guàrdia civil per mitjà de l'Oficina de cooperació policial internacional de la policia andorrana.  

Amb tot, la investigació, que està judicialitzada, continua oberta per aclarir les circumstàncies que envolten la mort del turista. Recordem que la policia va rebre l'avís de la troballa del cadàver poc abans de les onze del matí de dimecres.

Informa: Redacció

Imatges: Nil Forcada

Fotografia: Policia d'Andorra

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.