Els liberals aposten per continuar com a partit i comunicar millor

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Després dels mals resultats que els va atorgar l'enquesta política d'Andorra Recerca+Innovació, asseguren que encara hi ha raons per seguir defensant la seva ideologia. Millorar la comunicació és un dels objectius del partit.

El darrer sondatge d'Andorra Recerca + Innovació donava als liberals un 0,7% de vots, pel darrere d'Acció, que va sorgir com una escissió de la formació política. Superat el fort desencís, han decidit continuar com a partit. Creuen que encara hi ha una demanda social que justifica que segueixin existint.

"També tenim persones que estan dintre del partit o simpatitzants que una mica el que ens demanen és que nosaltres representem una ideologia. Som un partit amb una ideologia, que té una llarga trajectòria i realment es fa difícil desaparèixer. Perquè també és cert que a la democràcia com més opcions tens, més plural ets. I crec que és un esforç que, entre tots, hauríem de fer".

Cristina Rico, presidenta Liberals Andorra

Més que un canvi d'ideari aposten per millorar i modernitzar les formes d'exposar-lo.

"Potser el que ens falta és, més que aquesta reflexió intel·lectual i de concepte, ens falta comunicar-ho millor. Ens falta presència a les xarxes, poder de convocatòria. És això el que més ens falta. Comunicació i màrqueting. I és, sobretot, amb el que treballarem".

Cristina Rico, presidenta Liberals Andorra.

Han elaborat un pla d'accions amb aquest objectiu: seguir endavant.

Informa: Pere Moliné

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.