La línia dels Serradells del bus comunal arribarà fins al Sant Ermengol

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Les companyies de bus creuen que la manca de conductors es cronificarà els pròxims anys. Lamenten que és un problema europeu i que la situació de l'habitatge complica l'arribada de treballadors, que prefereixen quedar-se a Espanya o França. 

Així ho considera el president d'Andbus, la concessionària del bus comunal d'Andorra la Vella, que amplia la línia dels Serradells. A partir de demà, arribarà al col·legi Sant Ermengol i pujarà també fins a la urbanització de la Comella Parc, més enllà del British College. Per contra, el clípol passarà cada hora en comptes de cada tres quarts. Des del comú apunten que els pròxims mesos caldrà estar atents a quina és l'ocupació que té la línia per veure si cal ampliar freqüències. És la línia menys utilitzada per sota de la Margineda i la de Ciutat de Valls. 

David Astrié, cònsol major d'Andorra la Vella, diu que "és possible que hi hagi més freqüentació dels autobusos i que, per tant, que hi hagi d'haver un reajustament en el futur de tot el servei". Segons Astrié, hi ha força professors del Col·legi Sant Armengol que "ens han fet demandes de poder fer servir el bus comunal, com també hi ha hagut demandes per part de l'organització Comella Parc perquè puguin accedir fins allà".

Per la seva banda, Dani VinseiroCEO d'Andbus, informa que "de les tres línies que tenim en servei aquesta és la que té menys ocupació i això també és un intent d'adequar-la més a les necessitats de la gent".

Informa: Òscar Serrano
Imatges: Andreij Cristancho

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.