L'Institut de les Dones prepara una guia sobre llenguatge inclusiu i no sexista

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

En pocs dies, l'Institut Andorrà de les Dones traurà a la llum una guia sobre llenguatge inclusiu i no sexista en l'àmbit laboral. Ho ha confirmat aquest matí de dilluns la seva secretària general, Montserrat Ronchera, en la tertúlia sobre feminisme que s'ha dut a terme a l'"Avui serà un bon dia".

Ronchera ha explicat que servirà per establir protocols sobre com comunicar-se en l'àmbit laboral sense incórrer en actituds masclistes o sexistes.

"Ho hem fet, precisament, dins de l'àmbit laboral. Si és una persona que fa 30 que la coneixes i que hi treballes i li dius: "xata o mira que guapa que estàs avui" no té per què passar res. Però si estàs amb una posició de superioritat i és una persona que fa poc temps que coneixes i li comences a dir "ai xata avui estàs molt guapa". Malament, això és sexisme, és denunciable i això és discriminatori".
Montserrat Ronchera, secretària general de l'Institut Andorrà de les Dones

Informa: Redacció

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.