Llei òmnibus, al gener

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Xavier Espot ha parlat sobre la llei òmnibus i ha dit que el Govern està obert a introduir esmenes sempre que no desvirtuïn l'essència de les grans mesures sobre el creixement sostenible i el dret a l'habitatge. Pel que fa a l'esmena a la totalitat interposada per Andorra Endavant, ha avançat que es debatrà a finals de novembre i espera que al gener la llei ja sigui una realitat.

"Ens hem reunit amb l'associació de propietaris de terres, amb la Cambra de Comerç, amb la CEA, amb l'EFA, amb totes les associacions o amb algunes, però ens acabarem veient amb totes les associacions signatàries del manifest contrari a la llei per intentar incorporar les seves propostes sempre que no desvirtuïn la finalitat d'aquesta llei, perquè si l'hem tirat endavant és per aconseguir que hi hagi més habitatge a preu assequible i que això sigui compatible amb un creixement sostenible."

Xavier Espot, cap de Govern

Informa: Caterina Vidal

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.