Llum verd als pisos tutelats per a la gent gran de Sant Julià

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Tancat l'acord entre el Govern i Sant Julià per a la construcció de 54 pisos tutelats per a majors de 65 anys. El projecte té un cost aproximat de 16 milions d'euros, dels quals el comú aportarà tres i cinc l'executiu.

El cap de Govern i el consol lauredià ha signat aquest dimecres el memoràndum d'entesa per crear la Fundació Laurus, que gestionarà els pisos tutelats per a majors de 65 anys a Sant Julià de Lòria i de la qual també formaran part Bomosa, la Fundació Julià Reig, la Creu Roja i dues famílies de la parròquia.

El projecte permetrà disposar de 54 pisos, d'uns 55 metres quadrats per a una o dues persones i amb tots els serveis. A més, hi haurà una zona enjardinada, patis interiors i un centre de dia. El preu dels habitatges es determinarà a través d'un estudi del Govern, que també establirà quants seran concertats en funció de les necessitats del ministeri d'Afers socials.

El cost del projecte serà d'ús 16 milions d'euros, dels quals l'executiu aportarà cinc i el comú la resta. Els impulsors reconeixen que la Fundació s'haurà d'endeutar per aportar la resta del capital. L'objectiu és iniciar les obres el primer semestre de l'any vinent, amb una durada de 42 mesos, per la qual cosa no es preveu que estiguin disponibles abans del 2029.

Informa: Pilar Candel - Joan A. Sarmiento

Imatges: Ricard Tenza - Albert Refart - Comú de Sant Julià de Lòria

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.