Lo Mandongo atrau cada any més turisme gastronòmic

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El porc torna a ser el protagonista des d'avui i fins al 25 de febrer a la Massana. Serà amb les jornades de Lo Mandongo que arriben a la desena edició ja consolidades. Una vintena de restaurants de la parròquia ofereixen menús especials entre els 15 i els 35 euros.
Els establiments participants han començat a rebre aquest migdia els primers clients que hi han acudit per degustar els menús amb el porc com a ingredient principal coincidint amb l´època de la matança. És el cas de la Borda Raubert que ofereix un ampli ventall d´embotits típics del Pirineu d´elaboració pròpia com la donja:

Al menú tampoc hi falten l´allioli de codonyat, el pa torrat amb tomaca, les botifarres a la brasa, l´escudella i el garró al forn, que comencen a cuinar des de la nit abans:

Els restauradors van notar l´any passat un augment dels clients que acudien a la Massana atrets per les jornades del mandongo, que amb la ja desena edició donen per consolidades i pensen que contribueixen a reforçar la marca de la Massana com a destinació de gastronomia de qualitat. Les jornades atrauen tant clientela autòctona com estrangera.

Informa: Gerard Gort
Imatges: Kevin Ribeiro

Les jornades Lo Mandongo de la Massana enceten la desena edició ja consolidades
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.