L'obra ambientada a Andorra "Bruixes" enceta la 46a Temporada de teatre

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La 46a Temporada de teatre conjunta arriba plena d´humor i comèdia amb protagonistes com la cantant catalana Beth, l´actor Joan Boixaderas i un clàssic com és Joan Pera. Comença el 5 de març amb una obra de la companyia An-danda-ra que parla de bruixes i llegendes d´Andorra.
La companyia An-danda-ra ja és al Teatre Comunal on estrenaran "Bruixes", una peça de creació pròpia ambientada a Andorra que parla d´un mut i tres dones que es colen al món de l´espectacle que a l´edat mitjana es reservava als homes.Jessica Casal, Ajudant de direcció: "Fugen de la justícia per no veure's cremades a la foguera precisament per la seva condició. I, a partir d'aquí, explicarem llegendes d'Andorra ja els personatges que van de poble en poble guanyant-se la vida explicant històries. En aquest espai la Temporada continuarà amb clown i música en directe amb Marabunta, una companyia de descontrol amb molta classe. I dels clowns a un homenatge al món del circ i a la figura del pallasso amb Rhum que amb aquest títol es fa referència a un gran del gènere de la primera meitat del segle XX.Canviem d´escenari. A Sant Julià de Lòria s´hi instal.la la comèdia i l´humor en majúscules. A El Crèdit de Jordi Galceran, Jordi Boixaderas és un client d´un banc disposat a fer el que sigui perquè el director li concedeixi un crèdit. La Companyia és Grata recupera el seu estat natural sota la direcció de Mai Boncompte i Meri Duró per representar Embolic a les fosques, una hilarant comèdia en què un tall de llum provocarà un caos inesperat. Un altre dels noms de la temporada és el de la cantant catalana Beth que interpreta la protagonista de Flor de nit, el cabaret, una versió de l´espectacle musical de Dagoll Dagom. I no hi ha temporada sense ell. Joan Pera clourà el cartell amb la celebració dels 50 anys de carrera amb una classe magistral sobre l´art de fer riure. ***Venda d´abonaments a partir del 23 de febrer.Venda de localitats: netentrades.com Centre cultural Lauredià, a La Llacuna, a l´oficina de turisme i a taquilla abans de l´inici de l´obra.Informa: Rosa Alberch
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.