L'obra "Jo mai" es planteja com una catarsi

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Demà es representa "Jo mai" dins la Temporada de teatre. L'obra que ens parla de com uns joves viuen el fer-se grans, deixa al descobert emocions i sentiments. Els mateixos actors, que ja són a Andorra, ens han parlat de l'obra.

El bar Amparo és el lloc de trobada d'una amalgama de joves que viuen com poden el canvi que pot marcar les seves vides: fer-se grans. "Jo mai" és una obra dura i intensa que deixa una moralina: a la vida "tal fas tal trobaràs". L'actor Àlex Monner explica que surts del teatre "amb la consciència que has de saber valorar la gent que tens al voltant, les teves amistats, com gestiones les teves relacions personals i que això té conseqüències". Xavi Sáez és també un dels actors i diu que l'obra tracta emocions i sentiments d'amistat, amor i fins i tot la violència que podem exercir entre nosaltres. Segons l'actor Oriol Pla, "Jo mai" és "una mena de ritual on hi ha d'haver una catarsi" per purificar "els nostres monstres".

La força i l'energia que mostren els personatges sovint supera els actors. La Laura Cabello explica com durant la representació "passen moltes coses, però hi ha alguna cosa que no s'acaba de col·locar on pertoca" i fins i tot arriben a plorar.

Avui les primeres fans s´han presentat al Centre cultural la Llacuna on es feia la roda de premsa per veure un dels actors més mediàtics, el protagonista de la sèrie "Polseres vermelles". Pels actors, per la presentació de l'obra que es ven com un videoclip o la mateixa música que ells van crear, l'obra es converteix en un conjunt de pretextos per servir una catarsi de sentiments i emocions al descobert.

Informa: Rosa Alberch    Imatge: Robert Querol     Locució: Creu Rosell

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.