Localitzat al Solà d'Encamp el jove desaparegut

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La policia ha localitzat sa i estalvi el jove resident de 26 anys que es trobava desaparegut des d'aquest dilluns al migdia. La troballa ha estat al voltant de les 10 del matí d'aquest dimarts a la zona del Solà d'Encamp i l'home estava un pèl desorientat.

Per l'important operatiu, s'han mobilitzat bombers, policia i el servei de circulació, que l'han aconseguit trobat aquest matí de dimarts i, posteriorment, se l'ha traslladat a l'hospital.

L'alerta que el jove no es trobava a casa es va rebre a les 11 de la nit, després que la família no en tingués notícies des del mateix migdia. Es va iniciar aleshores un dispositiu de recerca per la zona urbana. Els primers a començar a buscar-lo van ser la policia i el servei de Circulació encampadà. L'inspector major de guàrdia, Josep Albert Rivero, ha explicat que des del primer moment "ho hem considerat una desaparició inquietant i hem posat tots els mitjans per buscar-lo". A més, ha afegit que la col·laboració amb els serveis de circulació de totes les parròquies, però sobretot amb la d'Encamp ha estat molt estreta.

Els bombers han acabat mobilitzant la dotació de muntanya, que és qui des de primera hora ha ampliat la recerca amb 9 dotacions, 20 agents, gossos de rastreig i un helicòpter.

"Aquests dispositius són molt més segurs i eficients. Les hores de llum ens donen aquesta facilitat de poder veure cap a on ens movem i que és el que fem. No parem el dispositiu durant la nit per molt que sigui petit com que hem de veure que és una persona que està en una situació de risc"

Marc Rogé, cap de guàrdia bombers

Finalment se l'ha trobat en bones condicions aquest matí en una zona de difícil accés, tot i que una mica desorientat. Se l'ha traslladat a l'hospital per verificar el seu estat de salut. 

Informa: Pilar Candel

Imatges: Nil Forcada

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.