L'ocupació hotelera el primer semestre del 2016 ha estat prop d'un 7% superior

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La taxa d'ocupació hotelera durant el primer semestre del 2016 ha estat un 7% superior a la del 2015. El volum de pernoctacions ha recuperat la tendència prèvia a la crisi econòmica, en part gràcies a la competitivitat dels preus i la promoció d'Andorra a l'exterior.
El sector hoteler augura uns bons resultats en nivell d'ocupació a final d'any. Això es desprèn de les dades que ha facilitat la Unió Hotelera, que ha confirmat que la taxa d'ocupació entre gener i juny ha estat entre un 6 i un 7% superior a la del 2015. Un resultat positiu, perquè s'han registrat un nombre de pernoctacions semblants a les d'abans de la crisi econòmica. Una tendència que s'ha manitngut també en l'inici del segon semestre.

Esdeveniments com el Tour de França o el Cirque du Soleil han portat al Principat un turisme més familiar, que s'allunya dels tòpics típics d'Andorra.

El sector hoteler valora positivament el treball en comú dels diferents hotels per aconseguir preus més competitius i una promoció exterior més efectiva. Unes tasques que han afavorit l'augment de l'ocupació en els darrers anys.

Informa i imatges: Marc Guadilla
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.