L'ONCA i Isabel Villanueva sedueixen a l'església de Sant Pere Màrtir

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L'ONCA va tornar a evidenciar dissabte a la nit el poder de convocatòria dels seus concerts. Per tercera vegada actuava a l´església Sant Pere Martir d´Escaldes-Engordany. El nombrós públic va poder descobrir una de les millors joves concertines de viola del moment, Isabel Villanueva.
Dues obres cabdals per a la viola, de Franz Hoffmeister i Alessandro Rolla, van servir per donar a conèixer al públic andorrà el virtuosisme de la jove interpret Isabel Villanueva, que actuava amb l´orquestra andorrana. Entre les dues peces una sonata de Rossini.

El concert formava part de la sèrie d´actuacions que l´ONCA realitza per tot el país amb l´objectiu d´apropar la seva obra a tothom. I una vegada més va quedar palès el poder de convocatòria de la formació. El concert de primavera servia per estrenar un programa que la setmana vinent serà presentat a Barcelona en el cicle Petit Palau.

I precisament de cara a la 14a edició del cicle Petit Palau, l´ONCA tornarà a comptar, entre d´altres, amb la col·laboració d´Abel Tomàs, com a concertino director.

Informa: Joan Antoni Sarmiento
Imatges: Anna Romagosa
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.