L'oposició al comú d'Escaldes no formarà part dels consells d'administració de Capesa i Semtee

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El comú d'Escaldes ha decidit que els membres de la minoria no tinguin representació al consell d'administració de Capesa, l'empresa que gestiona el subministrament d'aigua, i Semtee, la societat que regula Caldea. L'any passat hi va haver un membre de la minoria a Capesa però tenia criteris diferents dels de la majoria i es van produir discrepàncies.
La sessió de consell del comú d'Escaldes d'aquesta tarda ha establert la composició de les comissions de la corporació i ha nomenat els representants de l'administració parroquial als consells d'administració de Capesa i Semtee, on no hi haurà membres de la minoria.

Segons ha explicat el cònsol menor Marc Calvet, l'experiència de Capesa de l'any passat en què hi va haver un membre de l'oposició ha motivat aquesta decisió: "Pensàvem que era la millor opció ja que a més es tractava d'una professional del ram. Teníem prioritat a realitzar un dipòsit que no coincidia amb les prioritats de la minoria."

Des de l'oposició s'assegura que no hi ha res a objectar si se'ls informa puntualment del que es decideixi en aquestes societats. Per una banda, el conseller de Liberals, Marc Magallón ha reconegut que: "Com a minoria estaria bé ser-hi però penso que en la situació contrària haguéssim fet el mateix." Per l'altra, la consellera del PS, Cèlia Vendrell ha remarcat que "La feina l'han de fer bé estiguem o no dins del consell d'administració. La nostra feina consistirà a demanar que se'ns retornin les decisions que es prenguin des del consell d'administració de CAPESA."

Durant la sessió de consell també s'ha constituït la junta de Govern, així com la delegació de les seves competències.

Informa: Pere Moliné Imatge: Josep M. Garcia
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.