L'oposició al Consell denuncia el que considera un altre menyspreu de l'AREB

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Queixes dels grups de l'oposició pel que creuen una nova mostra de menyspreu de l´AREB cap al Consell General. Liberals i socialdemòcrates critiquen que s'hagin assabentat per la premsa de l´inici del procés de venda de Vall Banc. Els demòcrates celebren la notícia i confien que l´AREB els donarà més detalls dimecres.

Els Liberals han lamentat haver-se d'assabentar per la premsa de l´inici del procés de venda de Vall Banc. Això demostra, al seu parer, la consideració que l´AREB té pel Consell General. També esperen explicacions de per què es descarta l´opció de la cooperativa Raiffeisen.

Per la seva banda, el president del grup mixt i conseller socialdemòcrata, Pere López, assegura que de nou no van estar avisats i que els procés arriba "amb dos mesos i mig de reatrd respecte del calendari previst". López afirma que "l'AREB solia posar-se en contacte amb els consellers, en aquest cas no ho ha fet i ens sembla que el comunicat, començant per l'hora en què s'encia i sense donar explicacions de cap tipus ni a mitjans de comunicació ni a consellers, deixa molts dubtes sobre el procés". A més, desconfia a obtenir més dades a la comissió especial

La consellera demòcrata Meritxell Mateu considera que l´inici del procés és una "bona notícia" i espera aconseguir la informació sobre els detalls el proper dimecres, durant al compareixença de l´AREB davant la comissió especial.

La venda de Vall Banc es farà en tres fases. Els interessats a participar-hi tindran fins al 9 de novembre per presentar una declaració d´interès. Posteriorment es farà una selecció dels potencials compradors que hauran de presentar una oferta vinculant. Finalment, l´INAF haurà de validar el comprador

Informa: A. Alamán/A. G-Nandín Imatge: Josep M. Garcia

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.