L'oposició en ple considera que la dimissió d'Alcobé era inevitable

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Hores després de la dimissió d´Alcobé arriben les primeres reaccions des dels grups parlamentaris. L´oposició coincideix a assenyalar que la seva marxa era inevitable, tot i que acusen Martí d´immobilisme i d´actuar tard. DA dóna suport a la decisió presa per Alcobé, que qualifica d´honesta.

La decisió d´Alcobé de dimitir respon a la lògica i el sentit comú, segons els Liberals, i més després que el passat 13 d´octubre el ministre reconeixia les irregularitats. Tot i així lamenten la inacció del cap de Govern i l´acusen de mantenir en una situació insostenible Alcobé.

El Partit Socialdemòcrata no ha volgut fer declaracions sobre la dimissió, però sí que ha enviat un comunicat on també lamenten que la decisió arriba tard, gairebé d´amagat i on acusen l´executiu de gestionar malament la crisi. Per a Socialdemocràcia i Progrés els fets representen la crònica d´una dimissió anunciada.

Pel que fa a DA qualifiquen la decisió d'Alcobé de ser una mostra d'honestedat irreprotxable.

Vidal ha negat discrepàncies entre el grup parlamentari taronja i el Govern. I no només això, assegura que les darreres situacions han enfortit encara més la unió dins del partit.

Informa: Joan Antoni Sarmiento Imatges: Sergi Linares

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.