L'oposició lamenta la poca concreció de la proposta de pacte d'Estat sanitari

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El ministre no ha acabat de convèncer l'oposició. Els grups han lamentat la manca de concreció de la proposta i esperaran a estudiar l'esborrany del pacte d'estat per decidir si hi participen. Els demòcrates han destacat la importància d'assolir un consens.

La consellera general d'SDP, Sílvia Bonet, ha demanat "més concreció en les accions", més enllà d'un calendari, "perquè algunes són massa amples i no deixen massa clar cap a on es vol anar".

La socialdemòcrata Rosa Gili ha advertit en referència al pacte d'Estat que "si és només per anar de la maneta de DA i perquè siguem els culpables de fer enfadar molta gent i res més, sense que hi hagi un guany evident, no ens hi trobaran, però si ha de ser l'única manera de millorar la sanitat en aquest país, ens ho podem rumiar".

Pels liberals ha estat Carine Montaner l'encarregada de recordar que, al seu parer, "les línies estratègiques ja estan marcades des de fa molt de temps, des de l'últim govern liberal" i que "ara s'ha d'actuar, perquè des del 2010 no s'ha fet gran cosa".

El demòcrata Carles Jordana ha coincidit en aquest punt: "estem ansiosos perquè es comenci", ha insistit, tot defensant que es faci a través d'un pacte d'Estat.

Informa: Andrés González-Nandín       Imatges: Josep M. Garcia

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.