L'oposició pregunta al Govern per la reducció dels fons de la CASS i l'augment del preu de la llum

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Els grups parlamentaris de l'oposició han presentat diverses preguntes que el Govern haurà de respondre de forma escrita. Una fa referència a la cartera d'inversions de la CASS.

Els socialdemòcrates del grup mixt volen saber per què els fons gestionats per la CASS s'han reduït en 17 milions i mig d'euros i per què la rendibilitat des de començament d'any està en valors negatius. Els socialdemòcrates també volen saber en quin punt es troba el projecte de conservació i rehabilitació de Radio Andorra i quines perspectives hi ha de convertir l´edifici en museu, vistes les declaracions d´alguns ministres.

Els Liberals volen tenir més informació sobre l'augment del preu de la llum o sobre el contingut de l'enquesta del CRES i la decisió de publicar-la passades les eleccions comunals.

Finalment la darrera de les preguntes, també dels Liberals, demana a la ministra de Cultura i Esports si l'Agència mundial antidopatge ha donat el vistiplau a la llei actualment a tràmit parlamentari i si considera que aquesta és la idònia perquè Andorra surti de la llista de països que no compleixen les normes internacionals.

Informa: Anna Pifarré

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.