L'oposició prepara una intensa sessió de control al Govern

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La sessió de control al Govern de la setmana vinent al Consell General constarà de setze preguntes. La majoria, onze, les ha presentades el grup liberal. Les cinc restants han estat presentades pel PS. En la sessió de Consell també es nomenaran els nous membres del Tribunal de Comptes.
Els liberals preguntaran a l'executiu pel futur del sector agrícola i ramader; per la política redistributiva del SAAS, per l'ús futur de l'edifici de Sud Radio, pels costos d'internet a Andorra, per les prioritats de la ministra de Cultura, Joventut i Esport, pel cost de la reconversió del CIAM en sala d'exposicions, pel programa ARA, pel camp d'esports d'Aixovall, per l'emissió d'euros andorrans, per la regulació de l'amiant i per la manca de resposta per part del ministeri de Medi Ambient referent a la calefacció dels edificis en normativa amb caldera compartida.

A aquestes onze preguntes cal sumar-hi les cinc presentades ahir pel PS, que demanen al Govern per qüestions com ara l'augment del salari mínim o el 'cas BPA'.

En la sessió de Consell també s'han de votar els nous membres del Tribunal de Comptes.

A hores d'ara, ni el grup demòcrata ni els consellers d'SDP han presentat cap pregunta.

Informa: Andrés González-Nandín
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.