L'orgue de Sant Esteve d'Andorra la Vella rep la visita del virtuós David Bowyer

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Aquest dimarts l'església de Sant Esteve ha acollit el concert de l'organista Kevin Bowyer. D'Escòcia a Andorra per oferir un concert de nadales i d'autors referents de l'orgue, com Bach. Un concert que ha anat a benefici de Càritas.

Aquest dimarts l'orgue de Sant Esteve d'Andorra la Vella ha rebut la visita d'un virtuós. David Bowyer és titular de l'orgue de la Universitat de Glasgow i en la seva llarga carrera ha estat guardonat amb alguns dels premis més prestigiosos de la disciplina.

Per les seves mans han passat centenar d'enregistraments de grans mestres com Bach i ha editat peces com la monumental simfonia d´orgue de Sorabiji de 8 hores de durada en la qual va treballar durant 10 anys.

Ahir davant el públic del concert benèfic a l'església de Sant Esteve a benefici de Càritas va interpretar un fragment d´una suite de Nadal de Jules Grison, "Un Nadal medieval", d´Alan Gibbs; "Christma´s Rapsody", de Camil van Hulse, i "Magnum Misterium", de Peter Maxwell, entre d'altres.

Informa: Rosa Alberch Imatge: Albert Refart

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.