Els emprenedors guanyen espai en una Fira amb menys vehicles de l'habitual

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Menys vehicles i més emprenedors a la quaranta-cinquena edició de la Fira d'Andorra la Vella, segons anuncien a vuit dies de l'inici de la mostra comercial i d'artesania de la capital.

S'incrementa el nombre d'expositors comercials amb un total de 194 estands, vuit més que en la darrera edició. I tot i que es mantenen els dotze expositors per a vehicles, la bona entesa entre el Comú i l'AIVA ha permès reduir l'espai on es mostraven els cotxes. Sobretot, per oferir més novetats en aquest sector i potenciar-ne la presència comercial.

Segons el cònsol major, era una demanda del sector comercial. Les novetats enguany destaquen el ciutadà i la seva veu, amb un expositor del Comú que es dirà ÀGORA 3.0 i una nova imatge per a la fira de les associacions. Tant Sergi Gonzàlez com Olalla Losada han remarcat aquesta necessitat d'ubicar el ciutadà "al centre i que participi en aquesta transformació".

Informa: Redacció

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.