L'USdA ha rebut més de 200 queixes per increments "abusius" de lloguers

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L'UsdA assegura que ha rebut queixes de més de 200 persones per "pujades abusives de lloguers". Estudien presentar accions legals contra aquesta situació. També creuen que cada cop és més difícil viure al país per als treballadors i per això, afegeixen, que n'hi ha tants que marxen.

Gabriel Ubach, secretari general de la Unió Sindical d'Andorra, ha afirmat que molta gent s'ha posat en contacte amb ells per queixar-se que els aplicaven increments de lloguers abusius, de més de 200 euros al mes en moltíssims casos.

Diu que això passa sobretot amb particulars que arrenden els seus pisos. Assegura que volen recopilar més queixes, ja en tenen unes 200, i potser anar a la justícia. Per a Ubach la situació dels treballadors al Principat és cada cop més complicada i fa difícil que molts puguin o vulguin quedar-se al país.

Finalment, afirma que la solució no és contractar més treballadors extracomunitaris com apunten algunes veus de la patronal ja que això no serviria per a gaire.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Enric Fernández

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.