La majoria dels espectadors d'Scalada són espanyols

 

Només un 5% dels espectadors d´"Scalada" ha vingut de França pel 60% de l'estat espanyol i el 30% del país. El 36% dels espectadors ha conegut la celebració de l´esdeveniment a través d´amics o familiars. En tres mesos i mig el web d´Andorra Turisme va rebre 1,2 milions de visites.

Durant la presentació del balanç d´"Scalada" es va posar de manifest que si l´esdeveniment torna l'estiu que ve s'haurà de fer més difusió entre el públic francès.

L'espectacle ha estat vist per 46.900 persones. El 59,4% dels espectadors ha vingut de l´estat espanyol, prop d´un 30% ha estat del país, un 5,7% de França i la resta d´altres estats.

Cal remarcar que pel que fa a l´estat espanyol, el 87,5% ha vingut de Catalunya, més de la meitat de la província de Barcelona.

Els espectadors francesos han provingut de l´Alta-Garona i Pirineus Orientals.

A través de coneguts i familiars és la via amb què més s´ha difós l'esdeveniment. L´anunci de televisió i la pàgina 'visitaandorra.com' han estat els altres dos canals a partir dels quals s´ha conegut l´espectacle del Cirque du Soleil a Andorra.

El  web ha rebut més d´un milió de visitants en tres mesos, i en concret el lloc d'"Scalada" ha tingut 151.000 clics.

Informa: Almudena López

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.