La majoria vol facilitar la mobilitat dels empleats públics interins

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Demòcrates i el grup parlamentari independent volen facilitar que els empleats públics que portin almenys cinc anys al mateix lloc puguin concórrer als processos de mobilitat interna. És una de les 24 esmenes al pressupost que han presentat aquests grups que donen suport a Govern. També es vol ampliar en 150.000 euros més la partida destinada a la nova gossera.

Demòcrates i el grup parlamentari independent han presentat una esmena per aclarir el règim dels treballadors públics interins per tal que puguin participar en els processos de mobilitat interna del lloc de treball que ocupen. Segons afirmen s'hi podrien acollir els empleats d'aquesta categoria que portin almenys cinc anys en el mateix lloc de treball de l'administració general. I, a més, amb independència de la nacionalitat que tinguin.

També es demana que els membres dels cossos especials puguin prejubilar-se amb el 60% del seu darrer sou. Això sí, només se'n podran beneficiar aquells que hagin consolidat la seva feina com a funcionaris abans de l'1 de juny del 2015 i que acreditin almenys 30 anys de servei.

Finalment, la nova gossera, que està dotada amb uns 300.000 euros, comptaria amb 150.000 euros més si s'aprova aquesta proposta. L'objectiu és millorar-ne les instal·lacions, a l'efecte de garantir el benestar i la cura dels animals.

Informa: Pere Moliné

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.