Marian Rojas Estapé: "Ens costa connectar amb les persones que tenim al davant"

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La prestigiosa psiquiatra Marian Rojas Estapé ha aplegat 750 persones en una conferència impartida a Escaldes-Engordany.

L'estrès, la impaciència i la irritabilitat han estat els temes centrals. Tot plegat, des de la neurociència i la humanització de la psiquiatria, segell del seu èxit. Rojas és l'autora de llibres com 'Cómo hacer que te pasen cosas buenas'. De fet, alguns dels capítols els va escriure a Andorra

"Els tres grans diagnòstics que crec que estan presentant-se actualment són la intoxicació de cortisol: Vivim amb massa por, amb soledat i incertesa; Vivim intoxicats de dopamina: Xarxes socials, videojocs, pornografia, drogues, tot allò que ens fa estar enganxats i que no sempre és positiu; I ens trobem en una profunda crisi d'atenció, ens costa connectar amb les persones que tenim al davant".

Marian Rojas, psiquiatra.

Imatges cedides Creand
Informa: Karen Gacusana
Imatges: Nil Forcada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.