Marsol defensa que els primers pisos de lloguer públic estiguin al Pas

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

 Conxita Marsol defensa la decisió de començar els pisos de lloguer públics per a joves al Pas de la Casa. Això, després d'algunes crítiques per la distància del centre.

El proper 16 de setembre s'iniciarà la primera convocatòria per accedir al parc públic d'habitatge sense contracte de lloguer previ per als joves menors de 35 anys. 

En aquesta convocatòria s'adjudicarà un dels pisos de l'edifici de la Solana al Pas de la Casa. El comú d'Encamp ha cedit els pisos, sense cap cost per a Govern.

Conxita Marsol assegura que els hagués agradat treure-ho amb els de Tobira, tot i que les obres del comú no permeten tenir les cèdules d'habitabilitat. Tot i això, manté que el Pas de la Casa és una bona opció per començar.


"És el primer que tenim, amb el comú d'Encamp ja van signar el conveni fa potser dos mesos, ho hem acabat de perfilar tot, nosaltres ja hem cedit la part de gestió a l'institut de l'habitatge i ja estem en el moment de poder traure. Potser ens haguera agradat més traure junt amb el de Tobira, però és veritat que fins que no acabin les obres del comú no tindrem la cèdula d'habitabilitat. El Pas de la Casa és un poble molt gran, hi treballa molta gent i tenim el transport gratuït, jo crec que és una bona opció per als joves i la gent que treballa al Pas."

Conxita Marsol, ministra d'Habitatg

El següent edifici que sortirà a convocatòria serà l'edifici Tobira, a Andorra la Vella, que compta amb 27 pisos. Està previst que les obres acabaran a finals de setembre i els pisos estaran adjudicats abans d'acabar l'any.

Informa: Héctor Aza

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.