Marsol nega converses amb Liberals i Minguillón manté el suport a Ferrer

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Primeres declaracions avui de Jordi Minguillón i Conxita Marsol després de la dimissió de Rosa Ferrer, i les declaracions, ja com a exministra, al programa "La rèplica".

Conxita Marsol, la cònsol major d'Andorra la Vella, ha negat que des de DA es volgués pactar a les comunals amb els liberals sense tenir en compte la Coalició d'Independents. Ha afirmat que ella no tenia constància que hi hagués hagut contacte entre DA i Liberals per assolir el pacte i que no va assistir a cap reunió del comitè local de DA a Andorra la Vella en què es parlés de cap acord amb els liberals.

Jordi Minguillón, el conseller liberal, ha afirmat que Rosa Ferrer compta amb el suport de CDI i que el conflicte que va acabar amb la seva dimissió va començar perquè no se li va donar el que se li havia promès. Minguillón ha dit que la felicita i l'encoratja.

Informa: Jordi Cama Imatge: xavi Fajardo

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.