Marsol planteja una pujada de les pensions més baixes

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La ministra Conxita Marsol ha parlat d'habitatge al programa d'RNA 'Fent números'. En referència al posicionament en contra de la llei òmnibus per part dels constructors i del sector immobiliari, Marsol ha refermat el propòsit del Govern de defensar l'interès general. També ha expressat la voluntat d'apujar les pensions més baixes. 

"No és fàcil. Nosaltres, com diu el cap de Govern i estic plenament d'acord amb ell, hem de governar per l'interès general, no podem governar per l'interès particular tot i que el país creix amb esforç de tots, dels particulars també, però l'interès general és fer aflorar pisos de lloguer a preu assequible al mercat i aquesta és la nostra fita. Les pensions més baixes s'incrementen d'acord amb el salari mínim. Si el salari mínim s'incrementa un 4% o un 5% aquestes pensions s'incrementaran una mica més que un 0,5%."

Conxita Marsol, ministra de Presidència, Economia, Treball i Habitatge

Informa: Redacció

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.