Marsol prioritza consensuar amb els comerciants convertir una part de Meritxell en zona per a vianants

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La victòria de DA a Andorra la Vella ha de permetre, a priori, una sintonia millor amb el comú d'Escaldes-Engordany, governat també pels taronges. Així, un dels projectes que es podria iniciar en pocs mesos és el de fer per a vianants l'avinguda Meritxell entre la plaça de la Rotonda i el carrer de la Unió, enllaçant-la amb Vivand. Abans, però, la cònsol major, Conxita Marsol, vol parlar-ne amb els comerciants.

La nova cònsol major d'Andorra la Vella, Conxita Marsol, ja va indicar el dia de la presa de possessió que la prioritat de la majoria Demòcrata serà endreçar i il·luminar la parròquia per rellançar la capital. Precisament, per aconseguir-ho, un dels temes que va estar molt present en campanya va ser la redinamització comercial i la possibilitat de fer un tram de l'avinguda Meritxell per a vianants (el que va des del carrer de la Unió fins a la Rotonda). Tot i la bona sintonia amb la cònsol major d'Escaldes-Engordany, la també Demòcrata Trini Marín, Marsol deixa clar que abans cal parlar amb els comerciants. Es reuniran amb tots ells "per veure com ho enfoquem i quan tinguem una decisió al respecte parlarem amb Escaldes-Engordany". És partidària de "trobar sinergies i treballar conjuntament perquè si tots tirem endavant tothom funcionarà i Andorra la Vella també".

Una altra de les prioritats de Marsol és millorar el clima laboral al comú i motivar el personal. Pel que fa al GADA, la cònsol també es compromet a pagar el que pertoqui segons la sentència judicial "perquè el personal del comú fa molts anys que està esperant". Indica que "la sentència diu clarament com s'ha de valorar", així que "pensem que hem d'acabar amb aquest tema, pagar el que correspon i al que tingui dret el personal del comú".

Pel que fa a l'enllaç de la xarxa d'aigua d'Andorra la Vella amb la d'Escaldes, Marsol afirma que se n'ha de parlar per trobar una fórmula que permeti col·laborar entre totes dues parròquies en cas de problemes de subministrament.

Informa: Andrés González-Nandín Imatge: Lluís Calvo

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.