Martí es reuneix amb els grups per informar-los de l'estat de les negociacions amb la UE

El cap de Govern s'ha reunit amb els grups parlamentaris de l'oposició per traslladar-los l'estat de les negociacions amb la Unió Europea sobre l'acord d'associació. Principalment, els ha comunicat les darreres reunions a Brussel·les amb el president de la Comissió Europea, Jean-Claude Juncker, i el president del Consell Europeu, Donald Tusk.

Antoni Martí ha reiterat que un dels principals objectius de les negociacions és que es puguin preservar les especificitats del Principat. En aquest sentit, Martí ha traslladat als grups parlamentaris la voluntat de la Unió Europea d'escoltar les propostes d'Andorra.

El cap de l'executiu també els ha comunicat el suport del Copríncep episcopal, Joan-Enric Vives, i del Copríncep francès, François Hollande, en la defensa de les particularitats d'Andorra.

Informa: Marc Guadilla

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.