En marxa l'enquesta nacional de salut 2024

El Govern impulsa una nova enquesta nacional de salut que entrevistarà 900 persones majors de 15 anys durant els propers 3 mesos. 

L'enquesta vol donar continuïtat a d'altres elaborades els anys 90 i els 2000, la darrera de les quals va ser al 2011. En aquest cas demanarà per la qualitat de vida i la salut mental, així com per hàbits com el consum de tabac, d'alcohol i altres drogues; l'activitat física i l'alimentació o la sexualitat. També sobre l'ús dels serveis sanitaris i pràctiques preventives. Els resultats es tindran el 2025.

L’enquesta, que es fa amb l'AR+I, permetrà observar l’estat de salut de la població per dissenyar les polítiques públiques de prevenció i promoció més adients. En aquest sentit, la responsable de dissenyar l’enquesta de l'àrea de prevenció, promoció i vigilància de la salut del ministeri, Mireia Garcia, ha explicat que "aquesta enquesta permet arribar a tot el volum de població i obtenir informació de tothom, no solament d'aquelles persones que són usuàries habituals del sistema de salut".

Informa: Redacció

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.