La Massana aprova un pressupost equilibrat i sense dèficit de 17,6 milions per al 2023

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La Massana tindrà un pressupost de 17,6 milions d'euros per al 2023. La bona evolució de la construcció i l'augment dels ingressos pels impostos permetrà equilibrar els comptes sense dèficit. El desviament de la Massana s'emportarà la partida més important d'inversions, amb 750.000 euros.

El comú de la Massana ha aprovat el pressupost per al 2023, que s'enfilarà per sobre dels 17,6 milions, el més elevat del present mandat. L'augment dels impostos tant directes com indirectes en un 11%, amb un romanent de tresoreria de 750.000 euros i el bon comportament de la construcció, permetrà equilibrar els comptes sense dèficit. En el capítol d'inversions la partida més rellevant, de 750.000 euros, serà per la primera fase del desviament de la Massana.

"Aquestes obres es faran amb varis anys i vull pensar que el pròxim equip comunal hi destinarà prop d'un milió d'euros més per fer aquesta obra", ha afirmat el conseller de Finances, Jordi Areny. 

Una altra inversió destacada, 460.000 euros, serà per a la segona fase de les instal·lacions esportives de Santa Caterina, que permetrà dividir les zones d'esplais per a infants i joves.

La cònsol major de la Massana, Olga Molné, ha detallat que "és una de les "coses que més ens han estat demanant". 

També es preveuen millores en la reforma de la plaça de la Ciutadania, amb un pressupost de 475.000 euros, i l'eixamplament de la carretera que enllaça els Plans amb Sispony, que tindrà un cost de 160.000.

Informa: Joan A. Sarmiento

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.