La Massana inclou la sofrologia al programa de voluntaris

El programa del Voluntariat pel Benestar, que porta a terme el comú de la Massana, suma un nou curs de tècniques de relaxació basades en la sofrologia. Tot i que les sessions començaran a partir de l´1 d´octubre, aquests dies ja s'ha fet una primera classe per animar els qui vulguin conèixer aquesta disciplina.

 

Àngels Farré i Anna González són les encarregades de compartir la sofrologia en el nou taller. L´objectiu és transmetre diverses tècniques de relació i d’imaginació com a mitjà per al desenvolupament del benestar psicofísic.
 
El taller, que s’impartirà a la Massana cada dimarts, d’11 a 13 h, inclou el dibuix i la pintura com a mitjans per aconseguir la relaxació. Es tracta de desenvolupar la vida interior de les persones que assisteixin al taller, activant la capacitat de concentració, observació i contemplació de la bellesa com a fons de serenitat i creixement personal.
 
La pràctica regular de la sofrologia permet millorar la comunicació i les relacions personals, el descans i l'equilibri interior.
 
Informa: Rubén Carcellé
Imatges: Meri Bellosta
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.