La Massana inicia un cap de setmana dedicat a la cuina i el bolet

 

Avui la Massana ha posat en marxa dos esdeveniments culinaris: les Jornades gastronòmiques la Massana Fogons, amb el bolet com a producte protagonista, que duraran fins al 20 d'octubre, i la segona Fira mercat del bolet, que acull Arinsal avui i dilluns i que presenta una desena de paradistes.

 

Els amants dels bolets tenen aquest cap de setmana i dilluns una cita ineludible a Arinsal. La Fira del Mercat dels bolets de la localitat s'ha convertit en un clàssic indiscutible. L'esdeveniment constitueix una excusa perquè diferents punts de venda ofereixin varietats de bolets frescos, secs, en conserva i productes derivats.

Un bon vi és essencial per acompanyar aquest producte gastronòmic. També es fan activitats paral·les, com una ruta de l'aperitiu del bolet o un taller infantil amb plastilina. El mercat continuarà demà amb un concurs boletaire a la placeta de l'hostal Pobladó.

Informa: Pere Moliné
Imatge: Sara Canals

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.