La Massana instal·larà 18 càmeres de seguretat a la via pública

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La Massana ha convocat aquesta setmana el concurs públic per a la instal·lació de gairebé 20 càmeres de seguretat a la parròquia. L'objectiu principal, segons assegura el Comú, és donar més seguretat als vianants. 

Seran un total de 18 les càmeres de seguretat que la Massana instal·larà a la via pública. Algunes d'elles serviran per renovar els dispositius malmesos que hi ha a l'edifici comunal de la Serradora. Les altres es repartiran entre Arinsal i la zona del Prat Gran

Unes càmeres que donen vigència a la campanya que es va encetar ja el 2019. Es busca precisament dotar de més seguretat els carrers, sobretot per als vianants. Però aquesta no és l'única de les motivacions. Poder investigar quan hi hagi un accident de trànsit per esclarir bé els fets n'és l'altra. 

Ara, les empreses interessades a instal·lar aquestes càmeres tenen fins al dia 17 de març per presentar-se al concurs públic. 

Informa: Redacció
Imatges: Desirée Sala-Nil Forcada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.