La Massana recuperarà aquest any el Saló del Còmic, després de tres anys d'absència

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La Massana recuperarà aquest any el Saló del Còmic, en una edició molt especial, ja que celebrarà el 25è aniversari. Tindrà lloc a la tardor, després de tres anys d'absència.

El Saló és ja una referència al país i de tot el Pirineu. Després d'un parèntesi de tres anys, tornarà a la tardor amb més sentit que mai, perquè celebrarà el 25è aniversari. En la darrera sessió de comú de l'any passat es va aprovar atorgar una partida de 69.000 euros a l'associació Andorra del Còmic, la Il·lustració i l'Animació per tirar endavant aquesta nova edició, en la qual ja es treballa per tal de dissenyar el cartell d'artistes convidats. D'altra banda, durant la mateixa sessió de comú es van aprovar altres inversions per millorar els serveis de la parròquia, com ara la construcció d'un parc infantil a les Fontetes, una passarel·la al camí de les Carboneres, l'arranjament amb pedra seca del camí del Refugi del Compedreosa o la substitució progressiva amb bombetes leds.

Informa: Joan A. Sarmiento
Locució: Clàudia Justes

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.