La Massana reparteix 1.200 racions d'escudella
Aquest navegador no admet l'element de vídeo.
De la seva banda, a la Massana, s'han repartit unes 1.200 racions d´aquest plat que, tot i ser tradicional, buscar innovar-se. A la parròquia s´ha cuinat amb la col·laboració de cuiners professionals buscant un caldo més lleuger i amb menys greixos.
La Massana torna a incorporar, un any més, la fórmula del cuiner professional. Són cinc olles que han començat a bullir a diversos temps, per tal d´assegurar que tant els començals que arribessin a les tres de la tarda com els qui arrivaben a la una tinguessin el plat al punt I així ha estat.. A més, el caldo es va preparar ahir a les cuines dels restaurants, per facilitar la feina a les prop de trenta persones que intervenien en la preparació de tots els ingredients i en el repartiment posterior de les 1.200 racions. També hi havia racions aptes per a celíacs.
L´escudella i els encants han tingut lloc després de la tradicional missa de Sant Antoni, que ha reunit nombrosos ciutadans de la parròquia, així com les autoritats.
Informa: Rubén Carcellé Imatge: Lluís de Juan