Medi Ambient detecta 39 incidències el 2019, sobretot per abocament de deixalles

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Medi Ambient ha tractat 39 incidències el 2019, la majoria relacionades amb l'abocament de deixalles. Així s'ha explicat en la presentació del procés participatiu per elaborar l'estratègia nacional del paisatge per al 2021-2035.

Aquest 2019, Medi Ambient ha rebut 33 fotodenúncies i ha detectat 6 punts negres mediambientals. Es tracta d'una xifra similar a la del 2018. La majoria dels problemes detectats són per abocament de deixalles, que és el que més s'ha denunciat.

Concretament "el 70% són relacionades amb l'abandonament de residus o residus en general: o terra i pedres i un 15% relacionat amb contaminació de rius i estanys. Això són abocaments al riu d'aigües relacionades sobretot amb les obres", explica la directora de Medi Ambient, Sílvia Ferrer.

Calvó i Ferrer han explicat també que ja s'ha iniciat el procés participatiu per elaborar l'estratègia nacional del paisatge 2021-2035, que hauria d'estar enllestit l'any vinent.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Txema Galilea

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.